En rysare!

Runda 23 inleddes i väldigt lugnt tempo helt olikt det vi sett de senaste rundorna. Faktiskt så pass lugnt att jag själv fick småtankar om att gå upp i topp och åtminstone kamma hem bronsmedaljen som jag saknar. Inte förrän efter ett par veckor in i rundan hade några turfare ryckt ifrån såpass att man började se tendenser.
När endast ett par dagar återstod av rundan stod kampen mellan Fidde i Växjö och Bullmannen i Stockholm.
Det var overkligt jämnt och det skiljde endast ett par tusen poäng. Ledningen skiftade från dag till dag.
När vi andra slog upp våra ögon sista dagen på rundan hade både Fidde och Bullmannen varit ute länge, längst hade Fidde varit ute och skaffat sig en liten ledning. Problemet för båda turfarna var att de ägde i princip sina städer och behövde hjälp med att andra turfare plockade zonerna så att de kunda ta dem igen och därmed få take points.
Fidde hade samlat ihop halva Växjö som kunde ta hans zoner så att Fidde kunde ta dem igen. Ett taktiskt genidrag skulle det visa sig.
Bullmannen försökte få samma hjälp av Stockholmsturfarna men fick i stort sett kalla handen…  Fidde gjorde imponerande 220 takes och Bullmannen hade smått imponerande 1001 pph och minst 179 innehavda zoner under en kort period. Helt sjuka siffror!

Bullen hade inte det lättaste på slutet, batteritorsk vilket gjorde att han fick ta en omväg ut till blabsplace där supporters väntade med extra kräm. Detta tog både tid och kraft ur stackars Bullen som var helt slut vid det här laget. När 15 minuter återstod av rundan skiljde det endast 800 poäng. När klockan stod på 12.00 skiljde det 1447 poäng till Fiddes fördel. En GRYM rysare och häftigt för alla som följde dramat live.

Stort grattis till alla medaljörer denna omgång!

En snabb och enda!? intervjun med Bullmannen direkt efter upploppet.

image

Hur gick det med mina egna uppsatta mål då?
Åtta av 12 mål klarade jag av, var lite nära på ett par till, men det gick inte…
Jag behåller lösenorden till bloggen än så länge, inga problem! Inget Fiasko! 🙂

Annonser

9 reaktioner till “En rysare!

  1. Kommer denna runda bli ett ännu större fiasko för Zontjuven eller kommer han ta sig i kragen och börja turfa. 🙂
    Du vet väl att du ligger på 125 pl i Sverige!!!

    Gilla

Kommentarsfältet är stängt.